Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Βρήκαν μαθήτρια αναίσθητη από το ποτό στις τουαλέτες του σχολείου

Συνεχίζονται τα περιστατικά υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ από ανήλικους. Μαθήτρια βγήκε από το μάθημα για να πάρει παυσίπονο και τη βρήκαν αναίσθητη από το ποτό
Ανάστατη η τοπική κοινωνία σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου από 16χρονη μαθήτρια που εντοπίστηκε από συμμαθήτριές της λιπόθυμη μέσα στις τουαλέτες του σχολείου, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Όλα ξεκίνησαν όταν το κορίτσι ζήτησε άδεια την ώρα του μαθήματος για να βγει και να πιει ένα παυσίπονο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, όπως μεταφέρει το prismanews.gr, το κορίτσι καθυστερούσε να επιστρέψει στην τάξη και ο καθηγητής έστειλε τις συμμαθήτριές της να την ψάξουν.
Όταν πήγαν στην τουαλέτα, βρήκαν το κορίτσι πεσμένο στο πάτωμα χωρίς αν έχει τις αισθήσεις του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής, όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Όπως αποκαλύφθηκε, η μικρή, που ποτέ δεν είχε απασχολήσει με τα καμώματά της το σχολείο ή την οικογένειά της, είχε πάρει κρυφά από το σπίτι της ένα μπουκάλι ρακί το οποίο και κατανάλωσε χωρίς να την αντιληφθούν.
Το κορίτσι το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες, φαινόταν προβληματισμένο. Όπως ανέφερε ο πατέρας της στην αστυνομία, αυτή είναι η πρώτη φορά που το παιδί του αντέδρασε με αυτό τον τρόπο.
 πηγη.news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου