Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Φθιώτιδα: Καθηγητής έπιασε μαθητές με ναρκωτικά -Σάλος και διακοπή μαθημάτων!

Ο καθηγητής εντόπισε την ''ένοχη'' συναλλαγη των μαθητών στην αυλή - Πλησίασε και λίγο αργότερα ο διευθυντής κατευθυνόταν σε αστυνομικό τμήμα..

 Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία - Διχασμένη η εκπαιδευτική κοινότητα για την αντιμετώπιση του θέματος...

Όλα ξεκίνησαν χθες (17-01-2013), όταν σε σχολείο της Ανατολικής Φθιώτιδας ένας καθηγητής πλησίασε τρεις μαθητές στο προαύλιο, βλέποντας ότι κάποια ύποπτη συναλλαγή γινόταν μεταξύ τους.

Τότε ένας από αυτούς προσπάθησε να "ξεφορτωθεί" τη μικροποσότητα χασίς που κρατούσε, πετώντας την πιο μακριά. Ο καθηγητής διαπίστωσε ότι πρόκειται για χασίς και ενημέρωσε το Διευθυντή .

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα "Ημέρα" που αποκάλυψε το θέμα, υπήρξε διακοπή των μαθημάτων και συνέλευση του Συλλόγου των καθηγητών. Στην πολύωρη συνάντηση υπήρξαν έντονες διαφωνίες για το χειρισμό του θέματος.



Άλλοι υποστήριζαν ότι έπρεπε το θέμα να αντιμετωπιστεί παιδαγωγικά, αυστηρά μέσα στα πλαίσια της εκπαιδευτικής κοινότητας και άλλοι ότι έπρεπε να ενημερωθούν οι κατά νόμο αρχές. Η συνεδρίαση διεκόπη και θα συνεχιστεί σήμερα, ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα, ενημερώθηκε η αστυνομία και ο Διευθυντής του σχολείου έδωσε κατάθεση στο Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, στην ανατολική Φθιώτιδα.
πηγηhttp://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου